Ny Quality Assurance manager i Hemcheck

Hemcheck Sweden AB har anställt Michael Kissi som ny Quality Assurance manager i bolaget. Michael kommer att börja sin tjänst i juni och har tidigare haft en rad olika befattningar inom kvalitetsområdet tvärs olika branscher. Exempelvis har han arbetat som kvalitetsansvarig på Bio-Rad, Barilla samt som konsult på Sigma Industry East / North.

– Det är väldigt positivt att Michael kommer att börja på Hemcheck och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom. Han har lång erfarenhet av kvalitetsarbete och kommer att hjälpa Hemcheck att ta nästa steg i vår utveckling, säger Joen Averstad, vd för Hemcheck.

– Jag ser fram emot att leda kvalitetsarbetet på Hemcheck. Det är ett väldigt spännande bolag, och jag tror jag kan bidra på ett bra sätt med min kompetens, säger Michael Kissi.

 

För ytterligare information, kontakta:

Hemcheck Sweden AB (publ)

Joen Averstad, vd

Tel: +46 76 108 8191

E-post: joen.averstad@hemcheck.com 

Om Hemcheck

Hemcheck Sweden AB producerar och marknadsför ett patenterat CE-märkt koncept för patientnära detektion av hemolys. Hemolys, dvs. trasiga röda blodkroppar, är den vanligaste orsaken till att blodprov inte kan analyseras med korrekta resultat. Konceptet består av engångstest samt avläsare som möjliggör att direkt vid provtagningen identifiera hemolyserade blodprover i vakuumrör och blodgassprutor. Hemchecks mål är att åstadkomma hemolysfri blodprovtagning och bidra till en förbättrad vård genom att erbjuda användarvänliga tjänster för detektion av hemolyserade blodprover i direkt anslutning till provtagning. På så sätt kan Hemcheck bidra till ökad patientsäkerhet, förbättrade vårdflöden och lägre sjukvårdskostnader. Bolaget är baserat i Karlstad och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

FNCA Sweden AB, 08-528 00 399 info@fnca, är Certified Adviser till bolaget.