HemCheck rekryterar sälj- och marknadschef

Vill du jobba i ett spännande utvecklingsbolag med ett produktkoncept som närmar sig marknadslansering? 

HemCheck utvecklar och tillverkar ett koncept för patientnära hemolysdetektion. Företaget har senaste tiden nått stor framgång inom utvecklingen av konceptet och planerar nu för marknadsintroduktion.

Vi söker en sälj- och marknadschef, CCO, med stort engagemang för att bygga och driva ett framgångsrikt bolag.

Tjänstebeskrivning

Som sälj- och markandschef hos HemCheck kommer du ha en central roll i att bygga upp den internationella marknadsfunktionen och vara delaktig i att utarbeta marknads- och säljstrategier samt att ta fram försäljnings- och marknadsplaner.

Du ansvarar för kommersialiseringen av HemChecks produkter och kommer att bli företagets nyckelperson när det gäller att utveckla relationer med distributörer, initialt på den nordiska marknaden, men även på den europeiska marknaden.

I din roll ingår:

Som CCO rapporterar du till bolagets vd och ingår i bolagets ledningsgrupp. I rollen ingår även att bygga det team som krävs för att kunna uppnå bolagets egna försäljningsmål. Tjänsten inkluderar en del resor, främst i Sverige och Europa.

Kvalifikationer

Vi tror att du brinner för möjligheten att delta i byggandet av ett framgångsrikt bolag och har en bevisat framgångsrik kommersiell bakgrund från Life Science industrin. Du har även en gedigen bakgrund med flerårig erfarenhet av strategiskt arbete såväl som taktiskt genomförande i globala marknadsintroduktioner/lanseringar och har arbetat i mindre såväl som större bolag/organisationer. Har du dessutom arbetat med start-ups är det ett plus. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Bolaget ser sin kommande CCO som en naturlig ledare med mycket goda kommunikativa egenskaper och ett starkt affärstänk.

Vi ser även att du har erfarenhet från:

Rätt kandidat är också:

Ansökan
Ansök till tjänsten nu genom att skicka ditt CV och personliga brev till apply@hemcheck.com. Intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta vd annelie.brolinson@hemcheck.com.