Hallå där…

Johan Burnett som arbetat som klinisk samordnare hos Hemcheck sedan början av september i år.

Hur har dina första två månader varit?

Det har, så klart, varit mycket att sätta sig in i, men det har också varit väldigt roligt! Vi har varit ute en hel del i landet och besökt flera av våra sjukhus, träffat potentiella kunder och fått berätta mer om produktkonceptet. Vi har även arbetat med användartester, något som varit riktigt spännande eftersom användarna fått testa produkten nu när den börjar närma sig marknadslansering.

Vad har varit bäst så här långt?

Helt klart att se hur bitarna nu börjar falla på plats. Jag har följt produktkonceptet och bolaget en längre tid och har själv varit med och testat produkten i ett tidigt skede. Att nu får se en nästan färdig produkt som verkligen fungerar känns riktigt bra. Dessutom är jag väl insatt i nyttan som den här produkten kommer att kunna bidra med. Jag kommer själv från ett arbete som sjuksköterska och har själv erfarenhet av hur hemolyserade blodprover kan påverka både vårdflöden och arbetsbelastning.

Vad är på gång?

Just nu planerar vi studien för våra engångstester avsedda för vakuumrör för att stämma av specificitet och sensitivitet. Parallellt med det arbetet kommer vi genomföra användartester i klinisk miljö och naturligtvis träffa potentiella kunder.